G:RIGS > Esports Mesh Compact (AMD)

Кратко описание

изчерпан
Цена: 1889лв.

Основни характеристики

  • от AMD Ryzen 5 5500
  • от GeForce RTX 3050 до GeForce RTX 3070
  • от 16GB DDR4
  • от 500GB PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  • be quiet! System Power 9 Bronze 500W
  • 36 месеца гаранция

Подобни продукти от Level 1

Присъедини се към нашата общност в YouTube канала на G:RIGS. Научавай първи за нови продукти, атрактивни предложения и промоции. Получи достъп до екслузивни новини и снимки от G:RIGS работилничката.

Характеристики

Цвят Черен
Марка Level 1
Процесор
Охладител
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Видеокарта
Дънна платка
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност Стандартна за избрания модел дънна платка
Кутия COUGAR MX430 Mesh RGB Black
Захранване
Операционна система
Гаранция
Допълнително

Поради извънредния брой поръчки за G:RIGS конфигурации от кампанията Бял Уикенд и натовареността на отдела срокът за доставка на G:RIGS конфигурации след направена и потвърдена поръчка временно се увеличава до седем (7) работни дни. G:RIGS екипът на Desktop.bg прави всичко възможно да изпълни направените поръчки в указания срок. В случай, че дадена конфигурация е преминала всички тестове тя може да бъде изпратена и преди посочената дата за доставка. Допълнителното време за изпълнение гарантира доставката на направените поръчки в съответствие с високите стандарти при сглобяване и тестване на всяка G:RIGS конфигурация.

G:RIGS > Esports Mesh Compact се изпълнява със стандартните за кутията три броя Cougar RGB вентилатора и стандартните за захранващия блок кабели (без допълнителни къстъм кабели с индивидуална оплетка). При избор на воден охладител с 240мм радиатор той се монтира в горната част на кутията. 

Екипът на G:RIGS съветва при избор на по-мощен процесор или видеокарта да изберете и по-мощен охладител и/или захранващ блок в съответствие с избраните ъпгрейд опции, както и допълнителен вентилатор за горната част на кутията с цел по-ефективен изходящ въздушен поток.

 

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ.


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с избраните от клиента компоненти. Отчитайки това всяка една конфигурация, със или без избор на допълнителни и/или заместващи компоненти, е продукт, произведен по клиентска спецификация.

Стандартният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е до 5 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.

 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Защита при Счупване и Намокряне
Допълнителен вентилатор
Течно охлаждане Не

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.