G:RIGS > Venom ED v2 (AMD)

  • Може да добавите 1889 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 1889лв.

Основни характеристики

  • от AMD Ryzen 5 4500
  • от GeForce RTX 3050
  • от 16GB DDR4
  • от 500GB PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  • Cougar MX410 Mesh-G RGB
  • Cougar VTE 500W Bronze
  • 36 месеца гаранция

Подобни продукти от VIP

Характеристики

Цвят Черен
Марка VIP
Процесор AMD Ryzen 5 4500 (6 ядра / 12 нишки, 3.60 - 4.10GHz, 11MB L3 кеш, 65W)
Охладител
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Видеокарта
Дънна платка
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност Стандартна за избрания модел дънна платка
Кутия Cougar MX410 Mesh-G RGB
Захранване
Операционна система
Гаранция
Допълнително

G:RIGS > Venom ED v2 се изпълнява с комплект червени къстъм кабели с индивидуална оплетка за дънната платка и видеокартата. Подсветката на вентилаторите се управлява чрез бутон на предния панел на кутията, който превключва между различните цветове / цветови комбинации.

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.

 

Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ.


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с ибраните от клиента компоненти.
Стандартният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е до 5 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.

 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

 

Защита при Счупване и Намокряне
Течно охлаждане Не

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.