G:RIGS > Force Recon (AMD)

Кратко описание

изчерпан
Цена: 1999лв.

Основни характеристики

  • от AMD Ryzen 5 5500
  • от GeForce RTX 3050 до GeForce RTX 3070
  • 16GB DDR4
  • от 500GB PCIe NVMe SSD
пълни характеристики
  • be quiet! Pure Rock 2
  • ASUS TUF GAMING GT301
  • 36 месеца гаранция

Подобни продукти от Powered by ASUS

RECON

Конфигурацията G:RIGS Recon е част от линията Powered by ASUS и е базирана на кутия TUF Gaming GT301.

Подборът на компоненти е съобразен с агресивните линии на кутията, запазвайки оптимално съотношение цена/производителност в своя ценови клас.

G:RIGS от Desktop.bg

Сглобен от професионалисти

Сглобен от
професионалисти

G:RIGS е марка с над 5 години история, хиляди доволни клиенти и екип от PC Master Race професионалисти с десетилетен опит в света на хардуера. Всяка конфигурация се прави с любов, мисъл и внимание към детайла.

Топ компоненти без компромис!

Внимателно подбрани,
доказани компоненти

Залагаме на проверени в практиката ни компоненти с доказана ефективност и надежност. Стараем се те да са балансирани и съобразени с изискванията на всяка една конфигурация. Без компромиси в качеството. G:RIGS конфигурациите са създадени да ви служат дълго.

Тестваме всеки G:Rigs!

Индивидуално тествани
и настроени

Всяка конфигурация преминава редица тестове за стабилност преди да напусне работилницата ни. Оптимизираните BIOS настройки и/или софтуерни профили подсигуряват сигурна и безшумна работа на вашия G:RIGS.

3 години гаранция!

3 години
гаранция

Всяка G:RIGS конфигурация е с 36 месеца гаранция освен за компоненти с по-дълга такава. Винаги може да добавите още компоненти и разполате с пълен достъп до собствената си машина. Няма да ви ограничим с гаранционен стикер.

Тематичен избор на компоненти

Агресивната визия на TUF Gaming GT301 се допълва от TUF дънни платки, охладители и масивен, издръжлив Arctic BioniX P120 вентилатор.

Безкомпромисният въздушен поток и оптимални температури са гарантирани от селекция масивни и доказани въздушни охладители за процесора.

Захранващите кабели за дънната платка и водекартата с индивидуална оплетка са решени изцяло в черно, а добавената LED лента подчертава общия облик.

Сглобен от професионалисти

Стойка за слушалки

GT301 предлага включена в комплектацията на кутията стойка за слушалки. Тя може да бъде монтирана както от лявата, така и от дясната страна на кутията.

Практично и стилно решение за окачване на слушалки за играчите, които държат кутията си под око на бюрото. Нещо, което компактният ѝ размер позволява и дори предполага.

Сглобен от професионалисти

Намери ни в Discord

Присъедини се към нашата общност в Discord канала на G:RIGS. Потърси съвет или сподели опит с екипа и други запалени геймъри.

Научавай първи за нови продукти, атрактивни предложения и промоции. Получи достъп до екслузивни новини и снимки от G:RIGS работилничката.

Кликни тук

Допълни своя
ASUS арсенал

Завърши своята перфектна бойна станция или работна конфигурация с периферия и други ASUS устройства.

ВИЖ ВСИЧКИ

Характеристики

Цвят Черен
Марка Powered by ASUS
Процесор
Охладител
Термопаста за процесора Kingpin Cooling KPx High Performance Thermal Compound
Видеокарта
Дънна платка
Оперативна памет
Solid state drive (ssd)
Твърд диск
Свързаност Стандартна за избрания модел дънна платка
Кутия ASUS TUF GAMING GT301
Захранване
Операционна система
Гаранция
Допълнително

G:RIGS > Force Recon се изпълнява с допълнителeн вентилатор ASUS TUF ARGB (за задния панел, идентичен с трите стандартно включени с кутията ASUS TUF GT301) и стандартните за захранващия блок кабели (без допълнителни къстъм кабели с индивидуална оплетка). При избор на воден охладител с 240мм радиатор той се монтира в горната част на кутията. Цветовите ефекти на вентилаторите се превключват посредством бутон на предния панел и/или през софтуера на производителя на съответната дънна платка (ASUS Armoury Crate). Цветовите ефекти на RAM модулите или видеокартата се управляват посредством софтуер когато избраните модели имат RGB настройки.

Екипът на G:RIGS съветва при избор на по-мощен процесор или видеокарта да изберете и по-мощен охладител и/или захранващ блок в съответствие с избраните ъпгрейд опции, както и допълнителен вентилатор за горната част на кутията с цел по-ефективен изходящ въздушен поток във вариант с въздушен охладител.

 

Имате въпроси или нужда от съвет при избор на допълнителни компоненти? Свържете се с екипа на G:RIGS на нашия телефон или ни пишете.Всички G:RIGS конфигурации са с 36 месеца гаранция освен за отделни компоненти с по-дълга такава. Всяка конфигурация се настройва и тества индивидуално след обновление до последна BIOS версия за дънната платка и оптимизиране на контрола на вентилаторите в зависимост от избрания хардуер и/или допълнителни вентилатори и охладители. Преди да бъде готова за предаване всяка преминава редица тестове с различни натоварвания за всички компоненти в системата. Цената на сглобяването е съобразена със сложността на съответната и калкулирана в цената ѝ. 


ВАЖНО: G:RIGS конфигурациите не се поддържат на склад в готов за изпращане вид. Поради тяхната специфика, включително избор на допълнителни и/или заместващи компоненти в конфигураторите им, те се асемблират и тестват след направена поръчка с избраните от клиента компоненти. Отчитайки това всяка една конфигурация, със или без избор на допълнителни и/или заместващи компоненти, е продукт, произведен по клиентска спецификация.
Настоящата конфигурация цели единствено да подпомогне избора на потребителите като същата не следва да се тълкува като стандартна, налична при / зададена предварително от търговеца или ограничаваща индивидуалния избор или решение на потребителя.
Конфигурациите и компютрите от серията G:RIGS не са изработени предварително, а се изготвят, тестват и доставят в рамките на упоменат срок след получаването на индивидуална поръчка на потребителя. Всяка поръчка на G:RIGS конфигурация е съобразена с индивидуалните вкусове и особени изисквания на потребителя. Поради това правото на отказ за всички G:RIGS конфигурации не се прилага съгласно чл. 57, т.3 от ЗЗП - доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.

Стандартният срок за изпълнение и доставка на G:RIGS конфигурация е до 5 работни дни от момента на потвърждение на направена поръчка освен ако за съответната конфигурация не е изрично посочено друго или при форсмажорни обстоятелства.
 

Показаните в галерията снимки са с илюстративна цел. Възможо е те визуално да се различават от финалния вид на конфигурацията в зависимост от избраните основни или допълнителни компоненти, настъпили промени в модела спрямо последните му снимки, както и ако те са направени с конфигурация от модела и/или съответната линия с максимален брой допълнителни опции.

Защита при Счупване и Намокряне
Допълнителен вентилатор
Течно охлаждане Не

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.